Pe scurt …

Cabina foto deschisă de care MIT Photobooth dispune imortalizează momentele,  se adaptează și se transformă pentru a se integra cât mai bine în decorul și în atmosfera evenimentului. Printare rapidă, display cu touch și un aparat de ultimă generație toate surprind momentele evenimentului așa cum sunt ele trăite și aduc zâmbetul invitațiilor.

Montăm și demontăm gratuit cabina astfel încât să fie pregătită pentru distracție la venirea angajaților. Fie că este vorba despre o petrecere privată sau una corporate, cabina photo Mit Photobooth devine mijloc de interacțiune pentru invitați dar, și o formă de promovare a brand-ului având un fundal personalizat cu logo-ul firmei sau în culorile companiei, un template personalizat și accesorii cu tematică.

Ce servicii oferim

Photobooth clasic

Captureaza instantanee printr-o atingere si realizeaza colaje cu 3-4 cadre in functie de preferinte si imprima pe hartie foto format 10x15cm sau strip (5x15cm).

Live preview

Poti incerca orice combinatie deoarece te ajuta monitorul cu touch screen si live preview. Vrei sa vezi cum a iesit? Poti vedea instant.

Accesorii

Avem o gama larga de accesorii care o pot face de nerecunoscut pe bunica, mama sau colega de birou. Acestea sunt disponibile fara vre-un cost suplimentar.

Personalizare

Daca ai o tematica speciala sau un eveniment corporate putem veni cu o serie de obiecte personalizate special pentru evenimentul tau. Trebuie doar sa ne spui.

Social media

Prietenii tai care nu sunt la eveniment pot vedea instant fotografiile pe care alegi sa le distribui pe Social Media. Este simplu si usor de utilizat … si instant.

Fotografii magnetice

Putem printa fotografiile de la evenimentul tau si pe suport magnetic. Aceastea pot fi utilizate apoi pe frigiderul bunicii, cel de la birou sau chiar pe tabla cu planificarea lunara.

Nu ne limitam doar la cele de mai sus. Daca ai o idee originala si vrei sa o pui in practica ne poti contacta si vom face tot posibilul sa o realizam!

Ce poti face cu un PhotoBooth?

Lol! Orice iti trece prin cap 🙂

Evenimente personale

Daca ai un eveniment personal, de exemplu nunta, botez, un bal sau o aniversare poti aduce un photobooth la eveniment. Imortalizezi momentul, iti ajuti rudele si prietenii sa se distreze si le oferi o amintire deosebita. E inutil sa spunem ca cei mici adora sa stea in fata camerei si sa foloseasca toate acesoriile pe care o sa le aiba la dispozitie.

Evenimente corporate

Ai un produs nou, o activare de brand, un festival sau o campanie de lansare de produs sau chiar un teambuilding? Poti aduce la oricare un photobooth care sa ofere tuturor participantilor o experienta memorabila. Interactiunea este mult mai intensa precum si memoria evenimenului tau.